Over Ons, Onze Ideeën, Onze Visie

Een klein bedrijf met een unieke oplossing u zal nooit meer zonder willen!

Passie voor ons werk!

Plainsoft is een jong bedrijf waarbij de wensen van de klant centraal staan. De oprichters van Plainsoft, Dennis, Marc en Thomas, zijn gedreven professionals die streven naar het maken van software dat goed toegankelijk is. Hiermee wordt software integratie voor u veel eenvoudiger! Een juiste integratie levert u inzicht in uw administratieve structuur en biedt waarde in vele processen. Door onze ervaring snappen wij precies hoe wij voor u de juiste oplossing kunnen bieden!

Onze ideeën

Uw computersystemen bevatten ontelbare gegevens, maar vaak zitten deze gesloten in het systeem. Wij kunnen uw bedrijfsvoering een boost geven door deze gegevens te ontsluiten en op een eenvoudige manier te verwerken tot bruikbare informatie. Wij laten IT vóór u werken in plaats van dat u met IT werkt!

Onze visie

Plainsoft heeft het streven om iedereen van onze software integratieoplossing gebruik te kunnen laten maken. Ons team luistert naar haar klanten en kan hier goed en snel op anticiperen. Vanuit de klantvraag biedt Plainsoft oplossingen, die wij daarna als standaard oplossing aan kunnen bieden voor al onze klanten. Door het delen van deze kennis op ons softwareplatform kunnen alle klanten profiteren van de technologie die we voor u ontwikkelen.

Plainsoft staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit!

responsive

breng documentcreatie naar een hoger niveau!

automatisch documenten creëren vanuit uw informatiesystemen

ONS TEAM...wij staan voor u klaar

Dennis Hassink
Dennis Hassink
Consultant / Technisch beheer / Infrastructuur

Dennis verzorgt implementaties, opleidingen en onderhoud de technische infrastructuur van Plainsoft.

Marc ter Mors
Marc ter Mors
Software ontwikkelaar

Marc bouwt de technische koppelingen tussen systemen.

Thomas Oude Wesselink
Thomas Oude Wesselink
Software ontwikkelaar

Thomas is verantwoordelijk voor de look and feel van onze software.